Chocolate INDIA Kerala 80%

8.00

 

Con el 80% de cacao procedente de Kerala, al suroeste de la India, este chocolate es muy cremoso y con un sabor afrutado suave, aromático y especiado.

 

ORIGEN: Pangea Chocolate, Aitona

INGREDIENTES 

Semillas de cacao ecológicas y azúcar de caña sin refinar ecológico.

 

CONDICIONES DE CONSERVACIÓN

Mantener en un lugar fresco y seco, alejado de la luz solar (15ºC - 18ºC)

 

CONDICIONES DE ENVIO

Las entregas se realizan de martes a viernes*.

 

*Los pedidos realizados de lunes a jueves hasta las 16 h se entregan al día siguiente. Todos los pedidos realizados a partir del jueves a las 16 h se entregan el martes siguiente.

*Pago en tienda: El producto debe recogerse entre las 15 y las 19 h.

 

 


A Pangea Chocolate pensem que les coses senzilles, que estan fetes centrant-se en els detalls, tenen el potencial de ser grans coses. Per aquesta raó, tenim cura en tots els passos de la fabricació de la xocolata.

Ens abastim de les millors llavors que podem. No tan sols mirem la bona qualitat de les llavors i que tinguin un bon gust, sense sabors no desitjats, sinó que busquem llavors produïdes per agricultors que facin servir mètodes ecològics i sostenibles, pagant un alt preu per elles i intentant fer un impacte en la vida dels productors.

Com les nostres llavors són completament diferents depenent del seu origen, a Pangea Chocolate volem destacar les particularitats i el caràcter de cada origen. Per tal d'aconseguir aquest objectiu, tan sols fem servir dos ingredients: llavors de cacau ecològic i sucre de canya ecològic. Pensem que utilitzar uns altres ingredients suavitzaria el caràcter de cada llavor. No utilitzen mantega de cacau, vainilla ni lecitina. No és la manera més senzilla de fer xocolata, però al final, recompensa molt més.

Triem les nostres llavors a mà. D'aquesta manera estem completament segurs que tan sols utilitzem les millors llavors per la nostra xocolata.

El torrat és un pas crucial. Busquem el punt de torrat òptim per a cada origen. Això implica un munt de proves. Ens podríem preocupar menys i aplicar el mateix perfil de torrar a tots els orígens, però llavors, tot i que els resultats podrien ser acceptables, la xocolata no destacaria cada origen de la manera en què ho fem a Pangea Chocolate.

Per acabar, emboliquem totes les nostres rajoles utilitzant materials ecològics. No fem servir paper d'alumini ni bosses de plàstic.

Emboliquem totes les rajoles a mà. Això consumeix molt temps, però cada rajola acabada és un delicia que et volem portar a tu.